Bejelentkezés
Név
Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
[C]ool[T]eam [A]nime Site :: [C]ool[T]eam [A]nime Site :: Csevegő
Ki van itt? 3 vendég(ek)
Oldal: 1380 / 1381 << < 1377 1378 1379 1380 1381 >
 Téma nyomtatása
Csevegő
Nanabansama_Tsukasa
2023.02.10 21:34:25

Aktív Fórumozó

Regisztrált: 01.04.10

Megtekintett animék: 0

Figyelmeztetés státusza:
warningwarningwarningwarning
SSJ2Vegeta1: ohh en is gyakran nezem oket, nagyon csipem. Talan mar a kezdetektol fogva kovetem oket Grin igan sajna nem ugy alakult, hogy folytatjak. De azszem amolyan tort msnt le lehet tolteni csak elfelejtettem a nevet (csinaltam en is). Na meg valamiert nem is engedett be legutobb :/ viszont jo buli volt nezegetni meg 1-2 emberrel beszeltem is ott Hehe
Nem tudom en se, viszont szerintem tok jo, hogy mukodik meg, szeretek oda fel lesni Grin en nagyjabol minden kozossegi oldalon fent vagyok mert erdekel. Ha jol allitod ossze az erdeklodeseidet akkor patika az egesz. Egyedul a tiktokot offolom..nem szeretem. 2 havonta egyszer felnezek cicas videok miatt meg egy hegedun jatszo csaj miatt ^^" a twitter a fav mert jo minosegbe tudok *****a kepeket letolteni. Az instan csak fajditom a szivem, hogy nem tudom letolteni :/ igy az pl nem kedvenc.

Goku5: Akkor te teljesen aterzed amin keresztul megyek Sad de szerencsere nalatok azert jobb Smile
Az mondjuk elegge igazsagtalan, hogy nem egy regi dolgozot tettek oda be. Ezt megertem en is mert lassan 3 eve ott vagyok de csak en maradtam a kezdopontnal mindenki akit betanitottam pl feljebb lepett xD bar en is tehetek rola mert pl en utalok gep elott ulni, az frusztral..inkabb jovok-megyek.
Boldog Szülinapot Kívánok igy utolag is ^^.
Oh ezeket hallottam, nekem sose volt junior kartyam, de tudom, hogy cucc. En a sima felnottel kezdtem mert nem volt ra szuksegem suliig. De igen borzalmas, hogy mindenert lehuzzak az embert -.- kit erdekel mit szolnak Neked tetszik es kesz Grin az lenne a szep ha valami hentaios kep lenne XD Akkor neznenek, de biztos nevetve mondanam, hogy mi van xd

Uncsi egy hetem volt, es erzelmileg is rossz, de a hetvegere egesz jo lett ugy minden szerencsere. Most nagyba tolom a gameket (ps4), igy kb minden szabadidom arra megy el. ^^" de nagyon jol esik, hogy most csapathatom a multit Grin roviden ennyi tortent.
Ti szoktatok gamelni?
&#128125;&#127756;&#128640;&#128752;&#127776;&#127769;&#9854;
&#128298; &#33457;&#23376;&#12367;&#12435; (&#19971;&#30058;&#12373;&#12414Wink &#128298;
&#127769; &#26586;&#26408;&#12388;&#12363;&#12373;&#12367;&#12435; &#127769;
&#129418;&#127810; "&#29392;&#12398;&#37476;&#29226;&#12434;&#35299;&#12365;&#25918;&#12390; !"
"Let the kitsune guide you!" &#127810;&#129418;

https://www.twitch.tv/Ramattras_Waifu
Dilikutya
2023.02.19 13:04:19

Fórumozgató

Regisztrált: 09.06.08

Figyelmeztetés státusza:
Nanabansama_Tsukasa írta:
Most nagyba tolom a gameket (ps4), igy kb minden szabadidom arra megy el. ^^" de nagyon jol esik, hogy most csapathatom a multit Grin
Ti szoktatok gamelni?

Én nagyon durván gamer vagyok. Nemrég adtam el a PS4-et, mert van egy PS5 is. De én csak off gamer vagyok. A világhálót meghagyom azoknak, akik nem ennyire antiszoc-ok, mint én. XD
Én azért vállalom a felelősséget, amit mondok és nem azért, amit Te értesz alatta!
Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az, ami Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy!
Nem azért vagyok őszinte, hogy mindenki szeressen, hanem azért, hogy magamat ne utáljam!

https://www.facebook.com/JunjouKoneko13 Galéria
Nanabansama_Tsukasa
2023.03.10 19:58:07

Aktív Fórumozó

Figyelmeztetés státusza:
Uh sorry ezer eve megint, hogy ide tudtam jutni.
Nalunk par hete megy a furdo ujjitas igy kesz kaoszba van minden. -.- hala az egnek lassan kesz es vegre nyugalom lesz. Sajna rossz kedvem igen surun van/volt. Talan a barataimmal valo gameles tolt fel a legjobban jelenleg. Roviden ennyi. A melo hol laza hol tul megterhelo, a szokasos. :x
Ki hogy van? Helyzet?

Dilikutya: awww irigyellek, en gyujtom is a konzolokat, de egy ps5 jelenleg csak alom Sad remelem majd nekem is sikerul egyszer Grin en keves game-mel jatszok. Atlagba van 2 amit akar evekig is tolok xd. Most az online porog inkabb. Kiskoromban jobban csiptem en is inkabb a nem multit vagy es tarsait. Egyedul szerettem, de mostansag van 1-2 online ami hat magaba szivott xD.
Szerkesztette: Nanabansama_Tsukasa - 2023.03.10 19:59:01
&#128298; &#33457;&#23376;&#12367;&#12435; (&#19971;&#30058;&#12373;&#12414Wink &#128298;
&#129418;&#127810; "&#29392;&#12398;&#37476;&#29226;&#12434;&#35299;&#12365;&#25918;&#12390; !"

SSJ2Vegeta1
2023.03.21 17:30:36

Tulaj

Regisztrált: 15.04.08

Megtekintett animék: 34

Figyelmeztetés státusza:
Hm, mostanában nekem is besűrűsödtek a napok, vagyis inkább hetek.
Meg persze az is közrejátszik, hogy mint minden kezdet nehéz, ez pláne, így a kezdeti lelkesedés, 3 hónap után kialudt kissé.
Csinálom a dolgokat, de ha nem látja az ember az értelmét, akkor nem nagyon marad motiváció.
Azért mennek a háttérben munkálatok, csak szerényebben, amik kirakását jó lenne megejteni, bár úgyse szedi senki. Grin
Na nem baj, erőt veszek magamon, aztán a napokban megpróbálkozom vele.

A keménymag is eltűnt kb 1 hónap után, szóval ja...
Na nem baj, azért még nem adtam fel.
Ezen kívül minden a megszokott módon megyeget a magánéletben, remélem mindenkinél kb minden oké azért.
ctanime.hu/images/extra/ctanime_usersign.png
ctanime.hu/images/extra/ctanime_userbar_2.png
ctanime.hu/torrent/torrentbar.php/2.png

http://ctanime.try.hu Galéria
Dilikutya
2023.03.30 02:39:01

Fórumozgató

Figyelmeztetés státusza:
Dilikutya: awww irigyellek, en gyujtom is a konzolokat, de egy ps5 jelenleg csak alom Sad remelem majd nekem is sikerul egyszer Grin en keves game-mel jatszok. Atlagba van 2 amit akar evekig is tolok xd. Most az online porog inkabb. Kiskoromban jobban csiptem en is inkabb a nem multit vagy es tarsait. Egyedul szerettem, de mostansag van 1-2 online ami hat magaba szivott xD.

Én is elő szoktam szedni újra és újra a kedvenc game-eket. Valahogy sosem unalmas újra akasztani őket. Bár mostanság megcsappant a game nálam egy pár hónapja, mert mangaőrület és fansub lett rajtam úrrá. Soha a büdös életben nem voltam képregényes. Erre tavaly télen, vén fejemre megfogott magának egy manga, de olyannyira, hogy nemcsak vagy 6szor olvastam újra a netes verziót, még meg is vettem az összes kötetét papír alapon! Azóta abba sem tudom hagyni a manga olvasást! XD

SSJ2Vegeta1 írta:
A keménymag is eltűnt kb 1 hónap után, szóval ja...
Na nem baj, azért még nem adtam fel.
Ezen kívül minden a megszokott módon megyeget a magánéletben, remélem mindenkinél kb minden oké azért.

Igen, a kezdeti lelkesegés majdnem mindenkinél kihűlt kicsit. Ez jórészt annak is köszönhető, hogy a nagy oldalak mellett nehéz valamibe belefogni, hogy lépést is lehessen tartani. Már azokon az oldalakon majdnem mindent elérnek a régi felhasználóik, így nem igazán keresnek új alternatívákat. Na meg azt se feledjük el, hogy 8-10 éve, amikor még virágzott itt a régi élet, nem volt ez a barom rohanó világ. Most 3 helyett dolgozunk, ki sem látunk a feladatokból, kötelezettségekből, túl vagyunk terhelve, ezért mentálisan is frusztráltak vagyunk és nem csak a melóhelyen, hanem haza is viszünk belőle, mert már ennyit képtelenség az ajtón kívül hagyni. Amikor az ember meg végre leteszi otthon a seggét, örül, hogy ilát a fejéből, majd bedől az ágyba és alszik, mint a hulla. Sokszor sem erő, sem idő nem marad semmire. Sajnos nekem is megcsappant most a fansub egy ideje. Próbálok minden nap minél többet angolul olvasni, hogy fejlesszem a fordítási képességemet, valamint rengeteg japán szöveget is hallgatok, próbálom tanulni azt is. Egyébként sztem a közösségi médiák túlzott elhatalmasodása is eredményezte, hogy a fórumbeszélgetések megcsappantak. Lássuk be, manapság nem jön szembe olyan ember, akinek nincs a seggében a facebook és a messenger! Bár én kivétel vagyok, mert még mindig nem tudtam magam rászánni egy okostelóra. XD
Én azért vállalom a felelősséget, amit mondok és nem azért, amit Te értesz alatta!
Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az, ami Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy!
Nem azért vagyok őszinte, hogy mindenki szeressen, hanem azért, hogy magamat ne utáljam!

animeboy
2023.04.04 10:23:30

Aktív Fórumozó

Regisztrált: 31.07.09

Megtekintett animék: 68

Figyelmeztetés státusza:
Sziasztok!

Hát igen kicsit le csillapodott megint a fórum. Na de majd csak beindul. Én most már majd próbálok gyakrabban lenni mert rá fogok érni. Találtam egy jó kis kényelmes munkahelyet.

Mostanság hogy valami marhaságra is költsem a pénz, elkezdem gyűjteni a halálos iramban modellgyűjtemény autóit. Ti szeretitek ezeket a filmeket?
Megismersz, megszeretsz, megszoksz, majd elfeldsz..Frown

Galéria
ssj2Songoku1
2023.04.05 19:01:54

Újonc

Regisztrált: 03.11.09

Megtekintett animék: 4

Figyelmeztetés státusza:
Sziasztok! itt az ideje, hogy én is írjak magamról 1 keveset, annak idején amikor még ez az oldal meg a torrentes külön voltak, olyan 2011-12 környékén rendszeres feltöltő voltam ott, nagyon szerettem, sajnáltam, hogy egybevonta a kettőt, most már csak a legnagyobb tori oldalra töltögetek fel, pár éve foglalkozom régi rajzfilmsorozatok beszerzésével, kb amik sehol nincsenek fenn a neten, röviden most ennyi magamról Grin

ssj2Songoku1
2023.04.15 12:03:03

Újonc

Figyelmeztetés státusza:
úgy nézem hiába indult újra ez az oldal, akkora aktivitás már nem lesz rajta mint 10x évvel ezelőtt

Nanabansama_Tsukasa
2023.04.24 11:49:58

Aktív Fórumozó

Figyelmeztetés státusza:
Sziasztok!
Sorry az eltunesert. Sajna sok rossz tortent, igy nem volt erom sehol aktivoskodni, csak a gameing vilagba. A streameles kicsit elvesz az idobol, de most az tolt fel ugy mond ^^

Animeboy: Gratulalok az uj munkahelyedhez. Neha en is orulnek egy nyugisnak, de egyenlore jo a mostani is. ^^
En sajna nem rajongok erte, de az a lenyeg, hogy te szeresd es erdekel, feltolt Grin szoval hajra a gyujtogeteshez Grin

Dilikutya: Melyik manga ez? En is megvennek most egyet, de meeeh olyan draga..mm inkabb az a franya szallitas ami undorito haah..
Ah en is egy ideje vissza tertem egy regi/uj gamehez, szoval nagyon elem. Meg most a streambe is bele vagtam, de inkabb sajat szorakoztatasra Grin

SSJ2Vegeta1: Igen, valoban eltunik az ember olykor-olykor. Szeretek forumozni itt veletek. De latom mar, hogy gyerekkent mennyivel tobb idom volt. Most sokkal kevesebb, nehezebb idot szakitani barmire, sajnos. De remelem valtozik ez nalam is. Nem igerem mert tele tablaztam magam, es neha kene rajzolni is mert nagy projektet tervezek. Full handmade, szoval ebbe a digitalis vilagba nem tudom lesz e sikere, plane, hogy azert naah nem vagyok egy bravuros alkoto ^^" de hatha, ez is inkabb sajat szorakoztatasra lesz. Smile

SSJ2Vegeta1
2023.04.29 11:17:45

Tulaj

Regisztrált: 15.04.08

Megtekintett animék: 34

Figyelmeztetés státusza:
animeboy:
Na, az jó, akkor talán több időd lesz a hobbikra. Smile
Megosztó egy filmsorozat az biztos, én szeretem, sőt, ha tehetem, az utóbbi részeit moziban nézem, mert marha látványosak. Semmi köze a valóélethez kb, meg a fizikához tudjuk, de aki szórakozni ül le megnézni, annak betud jönni, persze hiányzik kicsit az alap, ahonnan indult, de ha azt nézzük, tényleg lecsengett már kicsit ez a tuningos, utcai versenyes dili.
Én csak az ikonikus autókat akartam, de aztán elengedtem, kevés a hely így is otthon. Grin

ssj2Songoku1:
Sajnos ez így igaz, előbb kellett volna kiraknom a szavazást, hátha akkor több szavazat érkezett volna és reálisabb képet mutatott volna a felmérés. Hiába mutatja inkább azt néhány szavazat alapján, hogy a nézők inkább letöltik az animéket, valójában a 80%-uk online néz mindent ma már, nem véletlen mennek ezek a gyűjtő, "lopó" oldalak ma ennyire, ebben a szezonban én is több mindent online nézek, mivel FHD minőségben nézhetem és semmivel se rosszabb, mint letöltve, természetesen itt olyan csapatokra gondolok, ahol saját tárhelyen vannak a videók, pl muteki fansub. És mivel szezonos animék, úgysem tárolom el, hanem majd a BD minőségben, addig meg minek leszedni is.
Szóval igen, amíg nem lesz az oldalon kb 2-3e anime magyar felirattal, letölthető és online változatban, addig sosem lesz itt előrelépés, ami nagyot dobhatna, az a saját fansub csapat lenne, de nekem nincs arra időm, így ez sose fog megvalósulni, így marad az, hogyha nem dobom a dolgot egyszer, akkor megmarad az oldal inkább egyfajta archívumnak, ahol idővel 1x rengeteg anime lesz megtalálható felirattal, régiektől az újakig.

A torrent oldallal az volt a baj, hogy míg ez az oldal virágzott, addig az kb 20-30 emberrel ment, ezért is volt szükség a beolvasztásra, csak mivel pont akkoriban jöttek gondok stb, így sosem készült el teljesen minden ehhez, hogy feltudjon virágozni, valamint csak én töltöttem fel rá, így pláne. De egyébként mivel ehhez az oldal motorhoz jobban értek, jobban ismerem, így sokkal többet nyerhetett volna vele a torrent, csak azt már nem élte meg, de ki tudja, egyszer még lehet belőle valami.

Nanabansama_Tsukasa:
Igen, erre én is rájöttem az elmúlt hónapokban, nem véletlen nem történt semmi itt az elmúlt 2 hónapban, leszámítva az animechart frissítését.
Egyszerűen nincs időm semmire, rengeteg a program otthon, barátok, család, a saját hobbik stb, és anno megfogadtam, hogy csak úgy kezdem újra, ha nem esek át a ló túloldalára, mint régen, A téli szezonban alig néztem animét az oldal miatt, és miután nincs is nagyon látszata annak, hogy bárkit érdekelne az, amit felrakok, csinálok, így most hanyagoltam is inkább, de azért majd szeretnék valamit most már csinálni, hónap elején elkészült a frissített design is, ami talán szembarátabb lett, de még mindig kéne rajta finomítani kicsit, emiatt se lett élesítve, de lehet ma ez is megfog történni.

Kíváncsi leszek min ügyködsz. Smile
ctanime.hu/images/extra/ctanime_usersign.png
ctanime.hu/images/extra/ctanime_userbar_2.png
ctanime.hu/torrent/torrentbar.php/2.png

http://ctanime.try.hu Galéria
Dilikutya
2023.05.24 06:28:42

Fórumozgató

Figyelmeztetés státusza:
Dilikutya:
Melyik manga ez? En is megvennek most egyet, de meeeh olyan draga..mm inkabb az a franya szallitas ami undorito haah..
Ah en is egy ideje vissza tertem egy regi/uj gamehez, szoval nagyon elem. Meg most a streambe is bele vagtam, de inkabb sajat szorakoztatasra Grin

Ez a manga a Ten Count.
Hát igen, a szállítással nekem is bajok voltak, mert kiderült, hogy a cím hiányosan volt feltüntetve és a telefonszám is el volt írva. Még jó, hogy rá lett nézve a szállító cég oldalán és fel lettek hívva, mert különben ők még telefonálni sem tudtak volna. De lényeg, hogy ideért és hogy legalább egy eredeti mangám van. Ha lenne módom, az összes olvasottat, amit szeretek (mert azóta megettem már vagy 100-200 művet), megvenném eredetiben. De hát nagyon kevés kapható angolul magyar webáruházakban. Azok is persze nem olyan stílusúak, amiket én olvasok. Grin
Az ilyan "amazon, e-bay, ali express" meg nem az én világom, előre utalgatni nem fogok sehova. Pláne nem külföldi oldalnak.

Dilikutya
2023.05.24 06:50:50

Fórumozgató

Figyelmeztetés státusza:
Részemről is elnézést, hogy ennyire eltűntem. Nem arról van szó, hogy a kezdeti lelkesedésem megcsappant volna, sem pedig arról, hogy elfeledkeztem volna az oldalról. Csak épp sok a tennivaló. Új munkahely is befigyelt, itthon is sok a meló, meg az egészségem sem az igazi. Az elmúlt két hónapban eléggé lerobbantam.
Nem azt mondom, hogy nincs szabadidőm, mert akad. Csak épp most minden egyes szabad percemet a mangaolvasás teszi ki. Emiatt a fansub projekt-jeim is leálltak egy ideje. Úgy voltam vele, hogy most inkább egy ideig annyit olvasok angolul, amennyit csak lehet, hogy jobban tudjak majd fordítani, ugyanis az egyszál csapattársam, aki fordító, sajnos egy ideje nem nagyon tud ráérni szinte semmire, mert agyig dolgozza magát. Namármost, ha ő nem, akkor nekem kell. Ahhoz meg fel kell szedjek magamra némi stabilabb angol nyelvtudást. Amivel elég jó úton haladok! Smile
Majd mostanság akarom elővenni a félbehagyott anime projekt-eket, valamint belekezdek mangafordításba is. Igaz, szinte teljesen egyedül elég nehéz. Még mindig próbálok tagokat szerezni a csapatba, de már rájöttem, hogy esélytelen. Így hát maradok én és a saját tudásom, aztán majd haladok, ahogy tudok. A társam meg amikor tud, majd besegít. Ha máshogy nem, legalább lektorálással. Ahogy ideje engedi. Smile

Szerkesztette: Dilikutya - 2023.05.24 06:52:33

Nanabansama_Tsukasa
2023.05.27 14:06:59

Aktív Fórumozó

Figyelmeztetés státusza:
SSJ2Vegeta1: Igen, remes, hogy mennyi mindent szeretne az ember es nem megy, igy is szerintem sokan tul vallaljak magukat. Remelem azert neked is sikerul egy kis harmoniat ossze hozni es hatha az oldallal is tudsz ugy fogalalatoskodni ahogy szeretnel ^^. Szerintem ez tok jo otlet. Egy jo dizajn vonzza az embert akaratlanul is Grin majd szepen haladva sikerul biztosan. En kivancsian varom ^^
Nekem is csak ugy van idom, hogy csinaltam mind a 3 szakhoz egy orarendet, beosztva az idomet. En szeretem is igy terv szerint haladva csinalni a dolgom. Persze akad, hogy csuszik mert elofordul, akkor a gyors ujra tervezes indul ^^ es igen sokkal farasztobb is, de ugy erzem sok mindent tudok csinalni Grin
Hmmm hat meg sehol nem jarok xd nincs idom vagy nem bolt seggem leulni haha.. de majd tuti eljutok a tervekhez Grin

Dilikutya:Na majd bele lesek akkor. Kivancsi vagyok Grin
Amugy ertheto. En szoktam de nem dragat, ha gazul alakul meg se en jarjam meg. Pedig neha megjartam sajnos igy is. De ahogy latom te is tapasztaltal igencsak kellemtlen helyzetet. Viszont megis csak szerencsesen zarult ^^.
Ugyaan. En is nagyon eltuntem. Idom se volt. Csak ez a hosszu hetvege. Es milyen az uj melo? Grin
Sajnalom, hogy nem akadnak tarsak a forditashoz. Mindig szerettem volna kiprobalni az ilyesmit, de nekem rossz az angol tudasom, plusz nem ertek a dolgokhoz. Mindig csodalom akik ezt csinaljak a szabad idejukben. Nagyon is nehez es kemeny munkat igenyel, szoval minden fordito elott emelem kalapom, legyen az manga, anime vagy barmi. Remelem lesznek tarsaid megis. Es sok sikert hozza ^^

Nalam valtozatlan a helyzet. Talan lelkileg most stabilabb lettem, helyre jottem picit. Igy egy gonddal kevesebb es jobban is erzem magam ^^ pereg a game es stream. Rajz..hat..nincs segg vagy ido xd vagy szimplan nagyon faradt vagyok. A 3szak es a fizikai melo nem egyszeru ^^" aztan jon a meleg is ami a halalom. Bar nyari almot aludhatnek Grin lassacskan szoval de haladgatok. Grin

Dilikutya
2023.06.13 19:25:09

Fórumozgató

Figyelmeztetés státusza:
Na majd bele lesek akkor. Kivancsi vagyok Grin

Ez egy BL manga! Ráadásul nem az a lájtos, mézes-mázos rózsaszín fajta. XD
Nem tudom, hogy szereted-e ezt a stílust. Ha igen, akkor ajánlom figyelmedbe, fantasztikus mű.

Es milyen az uj melo? Grin

Eddig egész tűrhető. Csak így is maradjon. Smile
Mindig szerettem volna kiprobalni az ilyesmit, de nekem rossz az angol tudasom, plusz nem ertek a dolgokhoz.

Nekem sem valami hűde nagy az angol tudás. Egyszerűen csak neki kell kezdeni. Abból is tanulsz, ha az elején fordítóval csinálod. Nekem is kell a fordító elég rendesen. Igyekszem sok angol mangát olvasni, hogy fejlődjek. Ennyi csak a titka. Ha gondolod, beszállhatsz, ha érdekel. Smile
Rajz..hat..nincs segg vagy ido xd vagy szimplan nagyon faradt vagyok.

Hát a manga fordításához elengedhetetlen. Már ha nincs külön ember a rajz részéhez. Tisztázáshoz muszály rajzolni. Nekem ezzel nincs bajom, mert rajzos voltam suliban. De azért nem egyszerű, ha mindenre szinte egymagad vagy.

Bra
2023.06.21 18:37:21

Adminisztrátor

Regisztrált: 24.12.08

Megtekintett animék: 187

Figyelmeztetés státusza:
Sziasztok!

Visszaolvastam az elmúlt időszakot és sajnos arra jutottam mint amit előttem már leírtatok páran. Rohan az idő. Frown
És őszintén nincs is pc-m otthon. Egy laptopom van, de azt sem kapcsoltam be már 3 hónapja.
Az elmúlt 10 évben ez is változott, mindent a telon intéz vagy néz az ember, de annak nincs meg az a feelingje, hogy billentyűzeten tudjon hosszú és aktív írásbeli csevegést folytatni az ember.

De azért az anime szeretet örökre megmarad bennem. Az esküvői tortánkon Chi-Chi és SonGoku volt a tortadísz. Grin
A férjem több animét darál le mint én. Néha nem győzőm tartani vele a tempót. ^^"
Plusz igyekszünk aktív életet élni. séták, túrák... Olyan rövid így is az élet, ki kell használni minden órát.

De van ami nem változik. A férjem magyar felirattal nézi az animéket ezért benne vagyok kb melyik fordító csapat mit csinál. És nem kicsit megy a zsörtölődés. ^^"

"Ha nincsenek ellenségeid és krtikusaid, nem is vagy igazi egyéniség"
"See you Space Cowboy... you're gonna carry that weight"
"Heya no katasumi de I cry
Mogakeba mogaku hodo tsukisasaru kono kizu
Yaburareta yakusoku hurt me"

Galéria
ssj2Songoku1
2023.08.11 19:55:58

Újonc

Figyelmeztetés státusza:
úgy látszik nem sok értelme volt újraindítani ezt az oldalt, régen jó volt, amikor még a torrentezés nem volt annyira előtérben, most már csak szép emlék marad a CTA Sad

Dilikutya
2023.08.30 15:28:35

Fórumozgató

Figyelmeztetés státusza:
Amikor év elején újraindult az oldal, jódarabig szinte naponta felnéztem, az újításokat, fórumbejegyzéseket, új feltöltéseket, na meg úgy általában, hogy hogyan fejlődik ki újra a régi közösségből egy új, "újra virágzó" oldal. Azt viszont tényleg rossz látni, hogy amit vártunk, az nem akar bejönni. A kezdeti lelkesedés szinte a nullára csökkent. Megvallom őszintén, én is azért jövök fel egyre kevesebbet, mert szinte a fű sem nő, ezért reménykedek, ha hosszabb idő eltelik, hátha lesz mit visszaolvasni, amihez írni lehet. De sajnos nem túl nagy élmény elkezdeni magammal beszélgetni, ha fent vagyok heti rendszerességgel. Frown

ssj2Songoku1
2023.09.04 13:04:22

Újonc

Figyelmeztetés státusza:
el kell fogadni, hogy ez az oldal már csak 1 szép emlék marad a régi tagok számára, manapság annyi animés, torrentes oldal van, hogy be kell látni, ennek manapság már nincs létjogosultsága, 1 remek közösséget meg létre lehet hozni, rengeteg csevegő program van, telegram, discord, skype

animeboy
2023.10.27 12:04:33

Aktív Fórumozó

Regisztrált: 31.07.09

Megtekintett animék: 68

Figyelmeztetés státusza:
Sziasztok!
Hát nekem sem sikerült az ígéretem tartani. Csak elfelejtettem aktívkodni itt. Mondjuk nekem is az időmet a kis unokahugi kitölti.
Vele elég sok időt eltöltök. Szinte már mintha a sajátom lenne. Grin

ssj2songoku1: Üdv itt a fórumon. Akkor te realeaseket csinálsz?
Írnál pár címet amik sehol sincsenek és beszerezted őket?

Nanabansama_Tsukasa: Köszönöm. Smile Azért ha találsz jobb munkahelyet, nyugodtan válts.

SSJ2Vegeta1: Nálam is kevés a hely nekik. Én is inkább csak a jellegzetesebb autókat veszem meg. Nálam a falon lesz egy fali vitrinben. Addig is itt-ott hánykolódnak nálam is. Grin

Dilikutya: Jobbulást. Remélem már minden okés az egészségeddel.

Bra: Hát igen, változnak az idők. De az anime szeretete az mindenkinél örök. Smile Én nem tudom elengedni az asztali gépet.
Nekem még mindíg van.
És mesélj. Hogy vagy mostanság? Milyen az asszony élet? Hehe
Szerkesztette: animeboy - 2023.10.27 12:07:10
Megismersz, megszeretsz, megszoksz, majd elfeldsz..Frown

Galéria
ssj2Songoku1
2023.10.28 11:54:40

Újonc

Figyelmeztetés státusza:
"ssj2songoku1: Üdv itt a fórumon. Akkor te realeaseket csinálsz?
Írnál pár címet amik sehol sincsenek és beszerezted őket?"

nem csinálok, nem értek hottá, hanem besegítek, van egy youtube csatornánk is, ahova, régi fox kids, jetix meséket rakunk fel, ezeknek a tartalmát szinte én szedtem össze, jártam utána, meg ezek mellett gyűjtöm a régi, retró rajzfilmsorozatokat, oylanoakt amik az interneten sincsenek fenn

https://www.youtu...om/@BtW015

Oldal: 1380 / 1381 << < 1377 1378 1379 1380 1381 >
Ugrás a fórumra:
Hasonló témák
Téma Fórum Válaszok Utolsó üzenet
Csevegő +18 Hentaiok [+18] 1114 2012.11.25 12:38:00
Csevegő Csevegő 47 2011.09.30 14:16:33

[C]ool[T]eam [A]nime Site v3.5 | 2007-2023