Bejelentkezés
Név
Jelszó

Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
[C]ool[T]eam [A]nime Site :: [C]ool[T]eam [A]nime Site :: Csevegő
Ki van itt? 1 vendég(ek)
Oldal: 1381 / 1381 << < 1378 1379 1380 1381
 Téma nyomtatása
Csevegő
Bra
2023.11.02 19:10:31

Adminisztrátor

Regisztrált: 24.12.08

Megtekintett animék: 187

Figyelmeztetés státusza:
warningwarningwarningwarning
animeboy és mindenki
Huh hol is kezdjem? Az antiaktívkodásnak vannak okai. Az asszony élet csodás és az a helyzet hogy holnap lépek a terhességem 16. hetébe. Wink
Eddig minden rendben van, az ultrahang is jókat mutat, a genetikával is minden rendben. 2 hetente kell dokihoz járnom, mert kell kezelnem egy cukorbetegséget meg a korom miatt "veszélyeztetett" terhesnek számtok. Szerencsére van egy nagyon nagyon szerető férjem aki vigyázz rám. ^^

És annyira minden álmom teljesíti a férjem, hogy tegnap jöttünk haza Japánból. 12 napot töltöttünk kint. Hát mindenki, erről csak olvasunk és nézzük az animéket, de kint lenni valami elmondhatatlan érzés. Vissza sem lehet adni igazából szóban sem, írásban meg még annyira sem.

De megtapasztalhattam egy darabka anime-manga mennyországot. Többek között meglátogattuk a Tokyoban a Nakano Broadway-t.
Ez a hely egy csoda. Legalábbis fan szemmel. Milliónyi figura, manga, DVD. artbook....
És vannak kifejezetten book off helyek amik tulajdonképpen manga antikvárium, ahol új és nagyon régi mangákat ( pl 1987-es eredeti Dragon Ball mangét ) is megtalálsz 50 jentől.
Szívem szerint mindent is megvettem volna. Volt olyan bolt ahol az anime rajzolok skicceit lehetett megvenni, amiket az anime készítésekor készítettek.
Vettünk párat 1000 jen körül, pl Ezüst nyilat találtam amit ismertem is. De egy Sailor Moon vázlatért, vagy jelenetképért elkértek 65000 Jent.

Visszaadni nagyon nehéz az élmény, de pár képpel tudok szolgálni a helyről.

https://www.faceb...amp;type=3

https://www.faceb...4800391662

]https://www.face...4800391662

A repülő út volt a gyenge pontja a dolognak, ugyanis rettegtem, hangos és hideg volt a gép. Budapestről shanghaj-ba mentünk. 12 óra repülővel. Ott a kinaiak jól átnéztek minket. Onnan pedig még 3 óra repülő Tokyo.
Tokyoból Shinkansennel lementünk Hiroshimába, onnan átkompoltunk a Miyajima szigetre. Onnan vissza Hiroshima, majd Kyoto, Nagoya, Fushimi és Osakával zártuk a sort.
Szóval egy csoda volt az út. És még most megtehettük mielőtt szülők leszünk. Utána ki tudja meddig nem tudunk kimozdulni, de majd reméljük pár év múlva gyerekestül is kijuthatunk még.
"Ha nincsenek ellenségeid és krtikusaid, nem is vagy igazi egyéniség"
"See you Space Cowboy... you're gonna carry that weight"
"Heya no katasumi de I cry
Mogakeba mogaku hodo tsukisasaru kono kizu
Yaburareta yakusoku hurt me"

Galéria
Dilikutya
2023.11.03 03:13:21

Fórumozgató

Regisztrált: 09.06.08

Megtekintett animék: 0

Figyelmeztetés státusza:
animeboy írta:
Dilikutya: Jobbulást. Remélem már minden okés az egészségeddel.

Köszönöm! A derekam még változatlanul szarakodik!

ssj2Songoku1 írta:
el kell fogadni, hogy ez az oldal már csak 1 szép emlék marad a régi tagok számára, manapság annyi animés, torrentes oldal van, hogy be kell látni, ennek manapság már nincs létjogosultsága, 1 remek közösséget meg létre lehet hozni, rengeteg csevegő program van, telegram, discord, skype

Csak hát ezt annyira szar érzés látni és megpróbálni elfogadni, hogy nem úgy alakul, ahogy vártuk.

Bra írta:
...tegnap jöttünk haza Japánból. 12 napot töltöttünk kint.

Istenem, de jó Nektek! Életem legnagyobb vágya, hogy kijuthassak egyszer. Csak nekem biztos, hogy nem fog összejönni...
Gratulálok a gyermekhez, erőt, egészséget Nektek! Smile

Én azért vállalom a felelősséget, amit mondok és nem azért, amit Te értesz alatta!
Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az, ami Én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy!
Nem azért vagyok őszinte, hogy mindenki szeressen, hanem azért, hogy magamat ne utáljam!

https://www.facebook.com/JunjouKoneko13 Galéria
Bra
2023.11.03 17:00:10

Adminisztrátor

Regisztrált: 24.12.08

Megtekintett animék: 187

Figyelmeztetés státusza:
Bra írta:
...tegnap jöttünk haza Japánból. 12 napot töltöttünk kint.

Istenem, de jó Nektek! Életem legnagyobb vágya, hogy kijuthassak egyszer. Csak nekem biztos, hogy nem fog összejönni...
Gratulálok a gyermekhez, erőt, egészséget Nektek! Smile
[/quote]

Köszönöm Smile igyekszünk mindent jól csinálni. Habár semmire sem vagyunk felkészülve úgy érzem. ^^"
Egy biztos, nálunk nem lesz Peppa malac meg mancsőrjárat nézés. Nálunk Moomin, Kukucska és minden ami anime nézés lesz Grin

És én úgy vagyok vele, soha ne mond hogy soha. Én sem hittem, hogy valaha ez sikerül. Vagy férjhez megyek. 4 éve teljesen más volt az életem.
"Ha nincsenek ellenségeid és krtikusaid, nem is vagy igazi egyéniség"
"See you Space Cowboy... you're gonna carry that weight"
"Heya no katasumi de I cry
Mogakeba mogaku hodo tsukisasaru kono kizu
Yaburareta yakusoku hurt me"

Galéria
goku5
2023.11.04 11:25:22

Szuper Fórumozó

Regisztrált: 25.05.10

Megtekintett animék: 0

Figyelmeztetés státusza:
Én is csak irigykedhetek rád Bra! Én is szeretnék egyszer kijutni. És ha lehet inkább tavasszal a cseresznye virágzást megnézni. Na meg ilyen jó kis kirándulást tenni.
Gratulálok én is nektek és sok Boldogságot Kívánok!

Őszintén erről hogy mit építettünk itt fel egy jó közösséget és stb. Valahogy az Overlord jut eszembe róla. Ott is pont ez volt a helyzet. Valahogy a legnagyobb és legerősebb társaság is inkább az életet választotta és távoztak. Bár szerintem mindenki számára egy szép emlék marad itt minden. És jó néha visszajárni emlékezni nosztalgiázni. Találkozni néhány régi baráttal. De nekünk is át kell adni a helyünket a fiatal nemzedéknek.
Az élet olyan mint egy doboz bon bon, sohasem tudhatod mit veszel belőle!

Galéria
Oldal: 1381 / 1381 << < 1378 1379 1380 1381
Ugrás a fórumra:
Hasonló témák
Téma Fórum Válaszok Utolsó üzenet
Csevegő +18 Hentaiok [+18] 1114 2012.11.25 12:38:00
Csevegő Csevegő 47 2011.09.30 14:16:33

[C]ool[T]eam [A]nime Site v3.5 | 2007-2023