MOD: Téma áthelyezve, mivel az oldal tartalmával kapcsolatos, így nem az Off-ba való, viszont, ha témát nyitsz, akkor kezdj el róla beszélni, ez esetben esetleg videót linkelni.
Szerkesztette: SSJ2Vegeta1 - 2009.07.20 19:47:02
nem jut eszembe semmi ezért ide most nem írok semmit.... hupsz mégis
Nekem ez volt az első AMV-m és kb 6 évvel ezelött csináltam Azota össz 20 AMV-t készítttem. Valahogy nekem csak akkor jön meg az ihlet ha valami nagyon jó zenét hallok.
Amugy nem olyan vagyok, aki minden 2. nap kijön egy AMV-vel. Az ilyeneknek álltalában mindig ugyan az a témájuk, de ami a legjobban irritál, azaz amikor képeket átszineznek, és alátesznek egy sablonos storyt ami 90%-ban a Sakura-Sasuke-naruto vagy Rukia-Ichigo-Orihime szerelmi háromszög. ezekből naponta 30 db készül, és mindig szakítanak-összejönnek-szakítanak, és még részekre bontják, láttam olyat hogy 102. Sasu-saku-naru rész
Nade visszatérve nekem ez volt az első. Mai szemmel talán ez sem tul jó ^^" YouTube Videó
És volt mikor nagyon elborul az agyam, és csináltam az Anime Hell példájára egy poén AMV-t
Ez talán nem is AMV, mert ugye sok kis szakaszra van bontva
Azóta probálkozom még egy ilyennel, de nem tudtam megint ilyen hülyeségeket kitalálni ^^"
YouTube Videó
És akkor egyet még harmadiknak Cowboy Bepop-Trugin. Nem én csináltam, de az egyik kedvencem, nagyon jól összehozta az illető, profi munka YouTube Videó
Szerkesztette: Bra - 2009.07.20 23:30:36
"Ha nincsenek ellenségeid és krtikusaid, nem is vagy igazi egyéniség" "See you Space Cowboy... you're gonna carry that weight" "Heya no katasumi de I cry
Mogakeba mogaku hodo tsukisasaru kono kizu
Yaburareta yakusoku hurt me"
haat igen uugy laatszik, h Bra megirta helyettem a kezdoo szoveget. Az az igazsaag, h ezt a teemaat azee nyitottam, hogy leenyegeeben tanuljak az AMV-rol es megtanuljak AMV-t krealni
nem jut eszembe semmi ezért ide most nem írok semmit.... hupsz mégis
Magát AMV-t készítni nem nehéz, csak a témaválasztás a húzos ügy.
Na jó, azért egy kis érzés is kell hozzá, mert láttam már nem egy olyat is, aki kivágott egy 3 perves részt a Bleashből, és csak alátett egy zenét. Semmi vágás nem volt benne, és még a zene sem illet a szituhoz.
A másik rossz pont ha egy AMV tökre beefektelt, de ütemre semmi nem jön ki.
Én csak érzésből csinálom, nem számolom a ütemeket, de a profik főleg a verekedős AMV-nél 4/4 -es ütemre hozzák ki a dolgokat mint valami DJ-k
"Ha nincsenek ellenségeid és krtikusaid, nem is vagy igazi egyéniség" "See you Space Cowboy... you're gonna carry that weight" "Heya no katasumi de I cry
Megint megihletett egy zene, ami tökéletesen megy a Chrono Crusade-ra.
"In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti"
YouTube Videó
Amugy nem értem miért kockázza be a youtube, mikor olyan szép minőségben mentettem le.
Bra iagazad van,számoljuk az ütemeket,mert ha nem számolnánk nem lenne olyan profi AMV,persze nem minden ütemet csak a zene nagy részét,mi ezt nevezzük Sync-nek.
Bra
az első AMV videódon kicsit látszik, hogy ez az első, mert a többit is megnéztem, és ahhoz képest sokat fejlődtél Grat
( a Chrno-s tetszik a legjobban )
Michiyou
(remélem jól írtam a neved XD)
ahhoz képest, hogy ez az első AMV-d, egész jó lett
David1
23-án lesz valamilyen emlékezetes nap, hogy akkor szeretnéd feltenni ?
ssj2gohan1
Ha már te nyitottad ezt a topicot, akkor te is rakj fel valamilyen AMV-t
futu
Te is szoktál AMV videókat készíteni, vagy csak még tervezed?
Zador írta: futu
Te is szoktál AMV videókat készíteni, vagy csak még tervezed?
Én még csak tervezem csak jó progit kerestem hozzá mert ami van az nem jó sajnos de amit David1 mondott sztem kipróbálom.
Amúgy a zene már rég ki van választva és az "anime" is és a jelenetek is megvannak kb ,hogy melyik részhez mit raknék....
A pillanatok elvesznek az időben mint könnycseppek az esőben.
"Az ördög elképedve állt, érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában."
"Aki vadállatot csinál magából megszabadul az emberi lét fájdalmától. " (DR. JOHNSON)
Ha szerkezet irányítja a lábad és kezed
Hagyd magad mert a szerkezet
tudja mit kiván a szervezet
és végül úgy is a szer vezet..
Azért 23.-án,mert benen vagyok aDDS studióban,és akkor lesz Danny91 születésnapja,és ez arra van,és a Globális MEP-lesz,mert még angolok is benne lesznek és én is.De az enyémet külön is láthatjátok majd.